Αναλαμβάνουμε ανυψώσεις οικοσυσκευών, επίπλων και αντικειμένων μεγάλου όγκου σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους με τα πιο σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα.

Στον στόλο της μεταφορικής εταιρείας Μουμτζής, υπάρχουν δύο σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα, συμπληρώνοντας τις παροχές μετακομίσεων και μεταφορών.

Τα ανυψωτικά μηχανήματα που διαθέτουμε αναλαμβάνουν τη μεταφορά μεγάλων αντικειμένων εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια,  σε δυσπρόσιτα σημεία, στενούς δρόμους και συνοικίες με περιορισμένη πρόσβαση που τα κοινά οχήμαστα αδυνατούν να φτάσουν.

Ανυψωτικό VW Taro + Clauss.

Αυτοκινούμενο μηχάνημα TARO VW με ανυψωτικό CLAUSS. Δυνατότητα ανύψωσης έως και 31 μέτρα, με μέγιστο βάρος ανύψωσης 300 κιλά. Κατάλληλο για μετακομίσεις σε υψηλούς ορόφους και γενικότερα μεταφορά οικιακών αντικειμένων μεγάλου όγκου.

Ανυψωτικό Bocker.
Ανυψωτικά μηχανήματα για δυσπρόσιτα σημεία

Ανυψωτικό μηχάνημα για δυσπρόσιτα σημεία

Συναρμολογούμενο ανυψωτικό μηχάνημα BOCKER. Μέγιστο ύψος ανύψωσης 18 μέτρα. Μέγιστο βάρος ανύψωσής 250 κιλά. Συναρμολογείται σε οποιοδήποτε χώρο ακόμα και σε σημεία με περιορισμένη πρόσβαση, όπως ακάλυπτους ή πυλωτές.

Τα κατάλληλα ανυψωτικά μηχανήματα που διαθέτουμε, σε συνδυασμό με το έμπειρο δυναμικό μας διευκολύνει την μετακόμισή σας ακόμη και σε δυσπρόσιτα σημεία, σε πολύ στενούς δρόμους με περιορισμένη πρόσβαση.