Αποθηκεύσεις και φυλάξεις, με τα πιο σύγχρονα μέσα, με απόλυτη ασφάλεια στις εγκαταστάσεις μας που πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας.

Στην μεταφορική εταιρεία Μουμτζής αναλαμβάνουμε με ασφάλεια αποθηκεύσεις και την φύλαξη των οικοσκευών σας, ή του εξοπλισμού σας σε ιδιόκτητο στεγασμένο χώρο, μακριά από ρύπους, υγρασία και κινδύνους που θα αλλοιώσουν τα αντικείμενα σας.

Οι αποθηκεύσεις αποτελούν για μας μία εξειδίκευση, τόσο όσον αφορά τις οικοσυσκευές σας, αλλά και τα τα προϊόντα σας. Οι αποθηκευτικοί μας χώροι είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι για να δέχονται με ασφάλεια οικοσκευές και όλα τα αντικείμενα που θέλετε να αποθηκεύσετε, ανεξαρτήτου χρονικού διαστήματος και επίσης είναι εξοπλισμένοι με σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα παρακολούθησης και ασφάλειας. Για την προστασία των αποθηκευμένων σας περιουσιακών στοιχείων υπάρχει επίσης 24ωρη φύλαξη και η άδεια εισόδου δίνεται μόνο σε εξουσιοδοτημένο προσωπικό.

Όσον αφορά τις αποθηκεύσεις η εταιρεία μας παρέχει τις πλέον ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, αφού έχει ειδικά διαμορφωμένους χώρους για φύλαξη ξηρών ή νωπών προϊόντων, για σύντομη ή μακροχρόνια αποθήκευση.  Η περιουσία σας προστατεύεται σε απόλυτα καθαρούς και ελεγχόμενους χώρους.

Μετακομίσεις

Όλα τα φορτηγά μας είναι εφοδιασμένα με υδραυλικές πόρτες, παλετοφόρα καρότσια, ιμάντες πρόσδεσης φορτίου, ψυκτικά μηχανήματα (ψύξης – κατάψυξης).

 

Συσκευασία

Η εμπειρία των ανθρώπων μας και τα άριστα υλικά μας αποτελούν εγγύηση για την ασφαλή και γρήγορη συσκευασία μετακόμισης των αντικειμένων που θα μας εμπιστευθείτε.

Ανυψωτικά. VW Taro με ανυψωτικό Clauss