Διανομές εμπορευμάτων, τροφίμων, καθώς και κάθε είδους ξηρού ή νωπού φορτίου (γάλα, ψάρια, κρέατα κτλ) σε Αθήνα και σε ολόκληρη την Ελλάδα, με ασφάλεια

Η μεταφορική εταιρεία Μουμτζής, με έδρα την Αθήνα, αναλαμβάνει διανομές εμπορευμάτων, τροφίμων καθώς και κάθε είδους ξηρού ή νωπού φορτίου (γάλα, ψάρια, κρέατα) σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Επίσης αναλαμβάνουμε την παραλαβή των εμπορευμάτων από τις αποθήκες σας και την διανομή τους προς κάθε προορισμό που μας έχετε υποδείξει. Λόγω της πολυετούς πείρας μας, στις διανομές, έχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε εναλλακτικές προτάσεις κοστολόγησης υπηρεσιών, καθώς και σχεδιασμό και προγραμματισμό διανομών βάση αναγκών του πελάτη. Ειδικευόμαστε επίσης σε διανομές εμπορευμάτων στο νομό Αττικής και περισυλλογή αυτών με φορτηγά 3,5μ. – 4,5μ. – 5,5μ. – 6,20μ – 7,4 μέτρων για την κάλυψη κάθε σας ανάγκης. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει επίσης: • Δρομολόγηση αποστολών. • Διανομές HO.RE.CA. • Ασφάλιση εμπορευμάτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ανακαλύψτε τα πάντα για τις υπηρεσίες διανομών μας, τόσο για την Αθήνα, αλλά και για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Διανομή φαρμάκων

Διανομή φαρμάκων, κάθε είδους φαρμακευτικών ειδών, προιόντων και φαρμακευτικής ύλης με καταγραφή θερμοκρασιών και αντίστοιχα με τα δεδομένα πρότυπα ποιότητας.

 slider003

 

Τροφοδοσία σκαφών

Τροφοδοσία σκαφών, τροφοδοσία πλοίων, μεταφορά εξοπλισμού πλοίων & εφοδιασμός yacht, με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες σας και παράδοση στις απαιτούμενες θερμοκρασίες.