Μετακομίσεις με ασφάλεια. Αναλαμβάνουμε την πλήρη ολοκλήρωση της μετακόμισης σας ώστε η επώδυνη διαδικασία για εσάς, να γίνει με αξιοπιστία και υπευθυνότητα από εμάς.

Η μεταφορική εταιρεία Μουμτζής με επαγγελματική εμπειρία πολλών χρόνων στις μετακομίσεις εντός Αθήνας – Αττικής, αλλά και πανελλαδικά, αναλαμβάνει την πλήρη αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση επιπλώσεων, αποσύνδεση και σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών, συσκευασία επίπλωσης και οικοσυσκευών από έμπειρο προσωπικό.

Παρέχουμε ολοκληρωμένη συσκευασία και πακετάρισμα χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά υλικά, και χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα στις μετακομίσεις, για μεγαλύτερη ασφάλεια χωρίς φθορές αντικειμένων και κοινόχρηστων χώρων, καθώς και φορτηγά με ειδική διαμόρφωση για κάθε ξεχωριστή περίπτωση.

Μετακομίσεις Μουμτζής – Ειδικές Μετακομίσεις.

Ο στόλος μας αποτελείται από ιδιόκτητα αυτοκίνητα διαφόρων μεγεθών για κάθε περίπτωση: μετακόμιση σε στενούς δρόμους, ειδικά ανυψωτικά για ψηλά κτίρια και ογκώδη αντικείμενα, ακόμη και φορτηγά ψυγεία (για νωπά προιόντα, ψάρια, κρέατα, λαχανικά κ.α.), ενώ αναλαμβάνουμε και ειδικές μεταφορές (σκάφη αναψυχής, πιάνο, αγάλματα, έργα τέχνης, αδρανή υλικά, κα) για οποιαδήποτε άλλη ανάγκη έχετε.

Τέλος αναλαμβάνουμε μετεγκαταστάσεις επαγγελματικών χώρων και μεταστεγάσεις δημοσίων υπηρεσιών παρέχοντας ταχύτητα και απόλυτη ασφάλεια στη μεταφορά αρχείων (φακέλους, έγγραφα) και ηλεκτρονικού εξοπλισμού που έχει ανάγκη η εταιρεία σας.

Μετακομίσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς – ειδικές τιμές και εκπτώσεις σε φοιτητές, ανέργους, συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους.

 

Επωφεληθείτε με ειδικές τιμές σε ένα συνδυαστικό πακέτο μετακόμισης για τις περιοχές της Ελλάδας, που εξυπηρετούμε με καθημερινά δρομολόγια:

mapgrΑθήνα – Θεσσαλονίκη
Αθήνα – Πάτρα
Αθήνα – Ιωάννινα
Αθήνα – Κομοτηνή
Αθήνα – Σπάρτη
Αθήνα – Λαμία
Αθήνα – Καλαμάτα
Αθήνα – Άργος
Αθήνα – Βόλος
Αθήνα – Λάρισα
Αθήνα – Κόρινθος
Αθήνα – Χαλκίδα