Μεταφορές catering, μεταφορά ειδών δεξιώσεων και μεταφορές για γάμους – βαπτίσεις με άψογη διατήρηση των κατάλληλων θερμοκρασιών στα ευπαθή προϊόντα διατροφής.

Η μεταφορική εταιρεία Μουμτζής με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των μεταφορών τροφίμων, μεταφορές catering και πολλές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες του είδους, μπορεί να ικανοποιήσει κάθε μεταφορά που αφορά την κάλυψη και υποστήριξη των εκδηλώσεών σας.

Mε φορτηγά ψυγεία διαφόρων μεγεθών ειδικότερα, όσον αφορά τις μεταφορές catering, εγγυάται την ασφαλή και άμεση μεταφορά των απαραίτητων ειδών για την κάλυψη:

  • εταιρικών εκδηλώσεων και συνεστιάσεων
  • ολοήμερη υποστήριξη εκδηλώσεων σε κτήματα και ξενοδοχεία όπως γάμοι, βαπτίσεις, πάρτι
  • διοργανώσεις ημερίδων και χοροεσπερίδων

Πρώτο μας μέλημα στις μεταφορές catering, αλλά και σε κάθε μεταφορά ευπαθών προϊόντων, είναι η άψογη διατήρηση των κατάλληλων θερμοκρασιών ευπαθών προϊόντων διατροφής όπως γαλακτοκομικά, αλλαντικά, ψάρια, κρέατα, λαχανικά, γλυκά, παγωτά καθώς επίσης και ποτά. 

Οι απαιτούμενες θερμοκρασίες ψύξης και κατάψυξης διασφαλίζονται απόλυτα, με τα καταγραφικά θερμοκρασίας που διαθέτουμε σε όλα τα φορτηγά μας και λειτουργούν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς και παραμονής του φορτηγού στο χώρο σας βεβαιώνοντας την ακριβή θερμοκρασία των ειδών διατροφής που μεταφέρουμε ανά 15 λεπτά.

 

Παράλληλα, καλύπτουμε την άρτια και ασφαλή μεταφορά όλων των ειδών δεξιώσεων όπως τραπέζια, καρέκλες, είδη σερβιρίσματος, τέντες, φωτισμούς, ανθοστολισμούς και ότι άλλο είναι απαραίτητο για την επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσής σας. Το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται δίπλα σας καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσή σας για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση με ταχύτητα, ασφάλεια και συνέπεια.

Εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, όλο τον χρόνο και τις αργίες.

Ψυγειομεταφορές

Η πολυετής εμπειρία μας εγγυάται συνέπεια και ανταγωνιστικές τιμές στις ψυγειομεταφορές και σε όλες τις μεταφορές ψυχρού φορτίου στην Αθήνα και σε ολόκληρη την Ελλάδα. 

Διανομή φαρμάκων

Διανομή φαρμάκων, κάθε είδους φαρμακευτικών ειδών, προιόντων και φαρμακευτικής ύλης με καταγραφή θερμοκρασιών και αντίστοιχα με τα δεδομένα πρότυπα ποιότητας. 

slider003