Μεταφορές, ειδικές μεταφορές και ψυγειομεταφορές στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα όλο το 24ωρο, με απόλυτη ασφάλεια, αξιοπιστία και άμεση εξυπηρέτηση.

Η μεταφορική εταιρεία Μουμτζής με την πολυετή πείρα της εγγυάται συνέπεια, άρτια οργάνωση και ανταγωνιστικές τιμές στις ψυγειομεταφορές και κάθε είδους μεταφορές στην Αθήνα και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Με τον πιο πλήρη στόλο οχημάτων που διαθέτουμε, έχουμε τη δυνατότητα να αναλαμβάνουμε ειδικές μεταφορές (πιάνων – χρηματοκιβωτίων και άλλων μεγάλων αντικειμένων), μεταφορές έργων τέχνης, μηχανημάτων μεγάλου όγκου, μετεγκαταστάσεις εταιρειών, ανυψώσεις παντός αντικειμένου, ψυγειομεταφορές καθώς και μετακομίσεις οικοσκευών σε όλη την Ελλάδα.

Τα φορτηγά της μεταφορικής εταιρείας Μουμτζής είναι εφοδιασμένα με υδραυλικές πόρτες, παλετοφόρα καρότσια, ιμάντες πρόσδεσης φορτίου, ψυκτικά μηχανήματα (ψύξης – κατάψυξης), καθώς και ειδικά χωρίσματα για να ταιριάζουν αμέσως σε κάθε μεταφορική σας ανάγκη.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει ειδικές μεταφορές σε όλη την Ελλάδα με ασφάλεια, αξιοπιστία και άμεση εξυπηρέτηση, καθώς η εξειδίκευση και η μεγάλη εμπειρία σε όλες τις μορφές μεταφορών, όπως στις ψυγειομεταφορές, διασφαλίζει την αποτελεσματική φόρτωση και εκφόρτωση των εμπορευμάτων σας για κάθε προορισμό.