Συσκευασία μετακόμισης με υλικά υψηλής ποιότητας, από εξειδικευμένο προσωπικό που αναλαμβάνει την αποσυναρμολόγηση – συναρμολόγηση επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών.

Η εμπειρία των ανθρώπων της μεταφορικής εταιρείας Μουμτζής αποτελούν εγγύηση για την ασφαλή και γρήγορη συσκευασία μετακόμισης των αντικειμένων που θα μας εμπιστευθείτε.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία υλικών για συσκευασία μετακόμισης όπως αεροπλάστ, αεροχάρτ, stretch film, φυσαλίδα, ντουλάπες ρούχων, πλαστικές θήκες στρωμάτων, χαρτοκιβώτια διαφόρων διαστάσεων, ειδικές θήκες για μικρά και μεγάλα εύθραυστα αντικείμενα.

Ευαίσθητα αντικείμενα του σπιτιού όπως υαλικά, σερβίτσια, πίνακες, έργα τέχνης, πιάνα, τηλεοράσεις, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, χρήζουν ειδικής μεταχείρισης κατά τη μεταφορά τους, ώστε να μην υποστούν φθορές. Ειδική μεταχείριση βεβαίως, απαιτείται και στην διαδικασία συσκευασίας επίπλων και ογκωδών αντικειμένων πουν μπορούν εύκολα να υποστούν φθορές κατά τη μεταφορά.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε κατά τη συσκευασία μετακόμισης είναι εξαιρετικής ποιότητας και επιλέγονται κάθε φορά ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει τόσο την αποσυναρμολόγηση και εκ νέου συναρμολόγηση των επίπλων, καθώς και την απεγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών και την εγκατάστασή τους. Επίσης αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου το αμπαλάζ στις οικοσκευές σας.

Aναλαμβάνουμε την συσκευασία όλων των επίπλων και των αντικειμένων (υαλικά, ρούχα, πίνακες, έργα τέχνης, πιάνα, βιβλία, εύθραυστα αντικείμενα, κ.λ.π.) χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα υλικά συσκευασίας (αεροχάρτ, αεροπλάστ, κόλλες περιτυλίγματος, R/αφής, ειδικές χάρτινες ντουλάπες ρούχων, κ.λ.π.). Ειδικότερα αναλαμβάνουμε κατά την συσκευασία μετακόμισης:

  • Αποσυναρμολόγηση επίπλων και συσκευασία.
  • Σύνδεση – αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών και φωτιστικών.
  • Συσκευασία με κατάλληλα υλικά συσκευασίας μικροαντικειμένων (βιβλία, κάδρα, υαλικά, είδη κουζίνας, κ.λ.π).
  • Μεταφορά κρεμαστών ρούχων σε ειδικές μετακινούμενες ντουλάπες.
  • Μοντάρισμα – ξεμοντάρισμα επίπλων.
  • Εξειδικευμένη συσκευασία ειδικών αντικειμένων (αγαλματίδιων, ασημικών, πορσελάνης).
  • Πακετάρισμα υαλικών, βιβλίων, έργων τέχνης, πινάκων, τζαμιών.
  • Εγγύηση ασφαλούς μεταφοράς χωρίς φθορές – γδαρσίματα.

Σημαντικό είναι να γνωρίζετε ότι όλα τα υλικά συσκευασίας μετακόμισης που χρησιμοποιούμε είναι άριστης ποιότητας και μιας χρήσης για καλύτερη προφύλαξη των προσωπικών σας αντικειμένων από επαφή με οποιοδήποτε μολυντικό παράγοντα κατά τη μεταφορά τους.