Τροφοδοσία σκαφών, τροφοδοσία πλοίων, μεταφορά εξοπλισμού πλοίων & εφοδιασμός yacht, με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες σας και παράδοση στις απαιτούμενες θερμοκρασίες.

Η εταιρεία Μουμτζής μεταφορική παρέχει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα μεταφοράς ειδών εφοδιασμού, όσον αφορά την τροφοδοσία ιδιωτικών σκαφών και κρουαζιερόπλοιων.

Διαθέτουμε φορτηγά ψυγεία διαφόρων μεγεθών εφοδιασμένα με καταγραφικά μηχανήματα, χωρίσματα, ιμάντες πρόσδεσης, υδραυλικές πόρτες και συνεχώς αναβαθμίζουμε το στόλο μας για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, για την ασφαλή τροφοδοσία σκαφών και κρουαζιερόπλοιων.

Τα καταγραφικά μας έχουν τη δυνατότητα ένδειξης καταγραφής θερμοκρασίας ανά 15 λεπτά καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδρομής και της αναμονής στον χώρο παράδοσης.

Διασφαλίζουμε την ασφαλή μεταφορά των φορτίων σας στις επιθυμητές θερμοκρασίες από την παραλαβή έως και την παράδοση έχοντας την δυνατότητα συνδυασμού φορτίων ψύξης – κατάψυξης – και ξηρού φορτίου κάνοντας χρήση των χωρισμάτων στους θαλάμους μας. Εγγυούμαστε την άριστη κατάσταση των ειδών διατροφής κατά την παράδοση στις απαιτούμενες θερμοκρασίες που μας έχετε αναθέσει.


Έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον πελάτη εξυπηρετώντας με απόλυτο σεβασμό τις ανάγκες σας όχι μόνο σε επίπεδο μεταφοράς αλλά και επικοινωνίας με τα πληρώματα των σκαφών.

Εξυπηρετούμε όλα τα λιμάνια τις μαρίνες και τα αεροδρόμια στην Ελλάδα 24ωρες το 24ωρο και Κυριακές και Αργίες για τροφοδοσία. Απόλυτη ευελιξία στα σημεία φόρτωσης και παράδοσης κατόπιν επικοινωνίας με τον πελάτη.

Αμεσότητα και συνέπεια στις ανταγωνιστικότερες τιμές στην τροφοδοσία σκαφών, στη μεταφορά εξοπλισμού πλοίων & στον εφοδιασμό yacht.