Η πολυετής εμπειρία μας εγγυάται συνέπεια και ανταγωνιστικές τιμές στις ψυγειομεταφορές και σε όλες τις μεταφορές ψυχρού φορτίου στην Αθήνα και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η μεταφορική εταιρεία Μουμτζής αναλαμβάνει ψυγειομεταφορές προϊόντων με στόλο φορτηγών ψυγείων προσφέροντας εγγυημένο αποτέλεσμα.

Με την πολυετή πείρα μας στις ψυγειομεταφορές μπορούμε και εκτελούμε με απόλυτη ασφάλεια μεταφορές νωπών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, κρεάτων, ψαριών, οπωροκηπευτικών, γαλακτοκομικών και κάθε ψυχρού ή κατεψυγμένου φορτίου. Με εξειδίκευση στον τομέα της ψυγειομεταφοράς οι υπηρεσίες μας είναι υψηλής ποιότητας τόσο στην μεταφορά ευπαθών προϊόντων σε χαμηλή θερμοκρασία - ψύξη, όσο και σε βαθιά ψύξη - κατάψυξη με φορτηγά εξοπλισμένα με σύγχρονο εξοπλισμό.

Όλα τα φορτηγά μας είναι εφοδιασμένα με υδραυλικές πόρτες, παλετοφόρα καρότσια, ιμάντες πρόσδεσης φορτίου, ψυκτικά μηχανήματα (ψύξης – κατάψυξης). Για τις ψυγειομεταφορές, διαθέτουμε φορτηγά εξοπλισμένα με ψυκτικούς θαλάμους, σύγχρονα καταγραφικά μηχανήματα που διασφαλίζουν την ακριβή καταγραφή της θερμοκρασίας των μεταφερόμενων προϊόντων ανά 15 λεπτά σε όλη την διάρκεια της διαδρομής από την παραλαβή μέχρι την παράδοση τους. Επίσης διαθέτουμε φορτηγά ψυγεία με πλαϊνές πόρτες για εξάλειψη απώλειας θερμοκρασίας, χωρίσματα και υδραυλικές πόρτες.

Η μεταφορική εταιρεία Μουμτζής διαθέτει "Βεβαίωση καταλληλότητας οχημάτων μεταφοράς προϊόντων ζωικής προέλευσης, νωπών και κατεψυγμένων", από την Περιφέρεια Αττικής (Γεν. Δ/νση Αγροτικής οικονομίας & κτηνιατρικής) για έκαστο φορτηγό ιδιοκτησίας της.

Διανομές

Διανομές εμπορευμάτων, τροφίμων, καθώς και κάθε είδους ξηρού ή νωπού φορτίου (γάλα, ψάρια, κρέατα κτλ) σε Αθήνα και σε ολόκληρη την Ελλάδα, με ασφάλεια.

Ψυγειομεταφορές 003. Φορτηγό ψυγείο Mercedes Vario 615, χωρητικότητας 10 παλετών

Διανομή φαρμάκων

Διανομή φαρμάκων, κάθε είδους φαρμακευτικών ειδών, προιόντων και φαρμακευτικής ύλης με καταγραφή θερμοκρασιών και αντίστοιχα με τα δεδομένα πρότυπα ποιότητας. 

slider003